Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (540. ep.) 13.06.2016. – Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

By  | 

haveli i selo 2Ujutru, Tina pokuca na vrata i pita oca da otvori. Raichand dolazi do nje. Ona pita cemu sve to, oseca da je on ostao u onim starim godinama gde se kraljeva cerka udaje za princa ali ovo je moderno dobar, ona se ne moze udati za takvog momka. On kaze da ako se ona ne uda za Suraja, izgubice svog oca. Na njoj je odluka.

Ranjana pita slugu da napravi slatkise. Tejaswini vredja Ranjanu govoreci da je Tina iz bogate porodice u odnosu na Chakor. Ranjana kaze da je Chakor pobednica maratona, uvek je ispred nje. Vivaan ima pravo na ovaj haveli a ne njen sin. Ona moze dobiti Raichandovo bogatstvo ali Suraj i Tina ne mogu nista uraditi. Sigurna je da ce Vivaan i Chakor napraviti da im svet padne pod noge. Ona ce napraviti slatkise za njenu snaju a ona moze doneti luk za svoju. Odlazi odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tejaswini kaze Suraju da ce na Chakorinom vencanju biti mnogo ljudi iz drugih sela, medija i poznatih ljudi. Svi dolaze da hvale Chakor. Neka uradi nesto, izgubice postovanje. On joj govori da mu veruje, Vivaanovo i Chakorino vencanje nece biti centar paznje.

Kasturi place i kaze Chakor da ona odlazi iz ove kuce uskoro. Chakor kaze da ako ona tako prica, ona (Chakor) pozeli da ne ide nigde. Doci ce da je vidi i jede roti iz njenih ruku. One se zagrle. Chakor veli da je Imli sa njom. Kasturi kaze da je Imli depresivna ovih dana.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *