Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (540. ep.) 13.06.2016. – Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

By  | 

zadnje 2Imli dolazi do litice i priseti se Tininih reci. Covek pita Imli zar ne dolazi u haveli na puju. Ona odlazi napred.

Vivaan odlazi do Tine i kaze da nije dobra navika da zaboravlja stare prijatelje. Ona se izvini, nije ga videla. Cestita mu jer je nasao svoju ljubav, znala je da su Chakor i on stvoreni jedno za drugo. On kaze da ne moze to reci za Suraja i nju, kako se mogla udati za njega, zna da ga je mrzela. Ona kaze da nije potrebno da je istina ono sto se vidi ,on i Chakor su glumili da se mrze. On kaze da su to uradili zbog Aazaadgunja a zbog cega ona to radi? Tina kaze da je bolje da se ne svadjaju, neka ide i ne dozvoli da mu mlada ceka. On odlazi. Ona place.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Covek kaze Chaganu da Imli ne ide na puju.Otisla je u tom pravcu. Chagan je napet i trci da vidi Imli.

Chakor i Vivaan sedaju na puju. Pandit kaze da je puja gotova. Ranjana pita sve da jedu. Suraj ih zaustavi i kaze da pre jela zeli da izjavi nesto. Cak ce se i on ozeniti, njegova buduca zena je Raichandova cerka, Tina. Suraj daje prsten Tini i gleda u nju. Uzme joj ruku i stavi prsten. Tina je uznemirena. Ona se smeje gledajuci u Vivaana. Svi tapsu. Chagan dolazi tu i vidi Surajevu veridbu. Zene cestitaju Suraju i Tejaswini. Chagan trci do Chakor i kaze da Imli ide ka dzungli, otisao je da ju nadje ali je nigde nije video. Chakor je sokirana.

Najava: Chakor vice Imlino ime i nalazi je kako stoji na kraju litice. Imli place. Chakor trci da je zaustavi.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *