Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (540. ep.) 13.06.2016. – Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

By  | 

na putu 2Chakor kaze da zna da je to zbog nje. Njeno detinjstvo je ukradeno zbog nje (Chakor) ali neka ne brine , pricace. Kasturi kaze da Imli ne prica a da ona (Chakor) stalno prica , kako da ih razume. Bhuvan dolazi i pita ih da dodju, stigao je auto iz havelija. Kasturi stavlja “bindi” (tacku na celu) Chakor. Oni odlaze. Imli misli o Surajevim recima. Pita se gde da ide.

Raichand i Tina su na putu. Tina vidi Imli i pita vozaca da zaustavi auto. Ona pita Raichanda da ide a da ce ona doci posle. On se slozi i ode. Imli je sokirana videvsi Tinu. Pocne da je grdi. Tina je sokirana i kaze da je samo dosla da je pozdravi. Imli kaze da je ona dosla da se uda za Suraja, nije mogla da pobedi u trci i sada je dosla da uzme Suraja a jednaka je sa prasinom njegovih stopala. Tina joj kaze da zacepi, zaboravila je da je ona Surajevo kuce. Imli se naljuti. Suraj dolaz tu i pita Tinu da dodje, svi je cekaju za puju. Tina odlazi sa Surajem. Imli place i kaze da je bila luda jer je trcala za Surajem, to se ne moze desiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tejaswini pozeli dobrodoslicu Tini. Ranjana i ona se svadjaju. Vivaan dolazi i pozdravi Tinu. Suraj joj daje komplimente. Tina odlazi. Vivaan gleda.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *