Hum Hain Na – od 117. do 120. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – od 117. do 120. epizode!

By  | 

119.epizoda (prevod: Sinderella):
Resham dolazi u kući Mishra porodice. Sagariku inspektor savetuje da oda sa porodicom izvan zemlje. On nazove Bunty-ja, ali se Resham javi i pita je da dođe i uda se za njega, inače će joj ubiti celu porodicu. Sagarika dođe. Krene da se venča sa Reshamom, ali onda izjavi da želi da zapali sveće. Resham se složi. Sagarika izazove požar, krišom uzme koplje iz hrama i ubije Reshama.

120.epizoda (prevod: Sinderella):
Bunty i Sagarika se vrate kući. Svi hvale Sagariku zbog njene hrabrosti, čak i Amma. Holi je, cela porodica ga proslavi. Bunty daje papire za osiguranje Sagairiki, jer je ona sada njegov kandidat (naslednik). Ujutru, Sagarika kaže Ratni da je Bunty imenovao za kandidata. Amma je čuje i ljubomoriše. Misli kako je do sada Bunty imenovao nju, a sad je imenovao Sagariku. Nije joj pravo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *