Sasural Simar Ka - Kaal pokuša ubiti Prema!

Indijske Serije

Simar – 17.07.2016. – Kaal zaista zavlada Simarinim telom i pokuša ubiti Prema!

By  | 

13819835_583385141839712_1977648796_n

Simar u sebi govori da je ovo zapravo Kamiyin gubitak. Prem veli Kamiyu da ga nikad ne ostavi. Kamiya odgovori da neće. Sada treabju da odu odatle. Ona oslobodi Prema i ode sa njim i Simar odatle. Sledećeg jutra, Sujata gleda u Staramajčinu sliku. Prem se vrati. Sujata ga zagrli: ” Moj Prem se vratio.. ” Sid pita Prema gde je bio. Kada i kako se vratio. Rajhinder isto pita Prema gde je bio. Prerna sad pita Prema što ne govori ništa. Sujata govori Premu da ne zna šta se desilo otkad je otišao. Staramajka ih je napustila. Kamiya im odbrusi da ostave njenog Prema na miru. Sujata je pita šta to govori. Kamiya je upozorava da ga ne dira, samo ona ima pravo da dotakne Prema. Uostalom, ona i Prem su se odlučili venčati uskoro. Svi se šokiraju. Sid pita Kamiyu, šta to, dođavola, govori. Prem je oženjen sa Simar. Simar stane ispred i kaže da ona nije Simar više. Kaal je. A kada Simar nema više, nema ni njenih veza. Kamiya se nasmeje. Simar kaže Premu i Kamiyi da će ih odvesti negde u 5h gde će se venčati. Mahamaya pita Kaala šta se dešava. Simar vara njenu ćerku. Prevarila je i njih. Simar dovodi Kamiyu i Prema na jednom mestu. Kamiya pita kakvo je to mesto. Simar joj odgovori da će se tu njih dvoje (Kamiya i Prem) venčati. Kamiya onda kaže da uđu unutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *