Sasural Simar Ka - Kaal pokuša ubiti Prema!

Indijske Serije

Simar – 17.07.2016. – Kaal zaista zavlada Simarinim telom i pokuša ubiti Prema!

By  | 

13817094_583385148506378_1629290753_n

Simar veli da će prvo ona ići i proveriti. Ako ima neke moći, može biti opasno za nju. Simar uđe unutra. Tamo je i Amar. On joj kaže da će veštice biti oslabljene nakon 30 minuta. Simar pita da li to znači da u tom trenutku, zlo neće raditi. Amar potvrdi, moraju uhvatiti veštice u tom trenutku. Simar kaže da je u redu. Kasnije, Simar čita neku mantru. Prem i Kamiya sednu pored vatre. Kamiya čuje neku buku. Okrene se: ” Zašto niko ne dolazi? Kaal, ne dobijam ništa. Da li mu je moja majka uradila nešto? ” Simar odgovori da će Mahamaya zažaliti ako pokuša da zaustavi ovo venčanje. Amar se pita gde su ostale veštice. Moraju držati Kamiyu tu, zbunjenu i zauzetu. Kamiya ustane. Simar je uhvati: ” Ti si uradila ovo. Zbog tebe mi se ovo dešava. Zbog tebe moram trpeti sve ovo! ” Kamiya je zbunjena: ” Kaal, uradila sam ono što si ti tražio. ” Simar: ” Uradila si ono što ti je Simar tražila. Celo vreme te je varala… ” Amar čuje ovo, shvata da je ovo pravi Kaal. Simar kaže da prvo Prem mora da umre. Ona ga uhvati za okovratnik. Prem je pita šta to radi. Sve je išlo prema planu. Vreme prolazi, moraju uhvatiti veštice u ovom trenutku. Neka ga pusti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *