Sasural Simar Ka - Kaal pokuša ubiti Prema!

Indijske Serije

Simar – 17.07.2016. – Kaal zaista zavlada Simarinim telom i pokuša ubiti Prema!

By  | 

13735447_583385181839708_1115714500_n

Simar ga odgurne. Prem je povređen. Kamiya se pita šta je to uradila. Moli Kaala da joj oprosti. Simar govori Premu da neće preživeti. Ode do njega i počne da ga davi. Amar kaže da mora da uradi nešto. On udari Simar palicom po glavi. Simar se onesvesti. Amar veli da je Kaal to, neka donese (Prem) konopac. Kamiya čita mantru, i baca nešto na Amara. Prem govori Amaru da ne povredi Simar. Amar odgovara da to nije Simar, neka je zaveže. Kamiya je ljuta na Prema, prevario ju je. Neće dopustiti da se išta desi Kaalu. Simar baci konopac, kao i Prema. Ona davi prema. Amar skine ‘mala’ s vrata i stavi ga Kamiyi. Kamiya viče. Pita ga šta je to uradio. Simar uzme kamen. Prem je pita šta to radi. On je njen Prem. Amar uzima konopac. Simar krene da udari Prema po glavi. Amar je šokiran.
Najava: Mahamaya tera Kamiyu da se osveti. Kaal je i dalje u Simarinoj utrobi, ništa ne bi trebalo da mu se desi. Kamiya udari Simar po glavi. Simar vrisne. Amar je zavezan. Kamiya ga pita ko će ga sad spasiti. Staramajka dolazi tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *