Simar - Proslava Anđelinog rođendana!

Indijske Serije

Simar (1576. ep.) 29.07.2016. – Proslava Anđelinog rođendana!

By  | 

capture-20160731-213004

Neki čovek dolazi u Bharadwaj kuću.Kuši ga gleda i pita šta ovaj fotograf radi ovde.On govori da mora predati portfolio.Kuši: ,,Daj to meni.Daću ti novac kasnije.” Anđeli govori Kuši da su slike tu.Pokaži mi.Prem ih gleda.Kuši: ,,Tvoj tata dolazi.” Anđeli krije slike.Prem pita šta njih dve rade i ko je taj čovek.Kuši: ,,Naručila sam prsten,došao je da ga isporuči.Staramajka govori Kuši da dođe ovamo.Kuši ide ka njoj.
Simar stiže u Bharadwaj kuću i govori da je kao juče.Simar krije svoje lice nekim velom/maramom.Ona ulazi u kuću i priseća se prvog puta kada je došla tu.Staramajka se u duši moli i pita kada bi Simar bila sada ovde…
Simar vidi Prema i Staramajku i sve druge.Simar: ,,Tako sam vam blizu,a tako daleko…” Prem kaže u sebi: ,,Ti si toliko daleko a deluje kao da si tu.” Simar ugleda Anđeli.Simar se seća provedenog vremena sa Anđeli.Seća se i zadnjeg dana s njom.Simar se pita kako će joj dati sada tortu. Onaj koji isporučuje torte dolazi sa tortom.Simar zamenjuje tortu na njegovom biciklu onom koju je ona napravila, dok on priča mobilni. Anđeli: ,,Moja omiljena voćna torta!” Anđeli seče tortu,svi joj žele srećan rođendan.Ona daje prvo parče torte Kuši.Simar je šokirana i pita se što prvo parče nije dala Premu ili Staramajci.Kuši grli Anđeli.Anđeli ide sa prijateljima.Žena upita Simar ko je ona i što ih gleda.Anđeli prilazi ka njima dvema i pita ko je ona.Žena: ,,Gledala je u tebe.” Anđeli pita ko je ona.Simar kaže: ,,Na pogrešnoj sam adresi,predpostavljam.” Anđeli drži njenu ruku.Simar je u suzama.
Najava:Simar trči.Prem je juri. On ugleda Simar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *