Car Ašoka Veliki – 395. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 395. epizoda – Bindu prihvati Kaurvaki za Ašokinu ženu!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 395. epizoda – Bindu prihvati Kaurvaki za Ašokinu ženu!
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

Ačarja RG pokuša da objasni Bindu-u Ašokin stav, ali Bindu uopšte nije zainteresovan. Odlučno veli da ne želi da vidi tu devojku (Kaurvaki). Ašoka ga pogleda od pozadi.

Kaurvaki pita Devi zašto je tako negativna. Do sad joj je bila nada.
Devi plače: “Primorana sam da osećam ovako nakon onoga što se dogodilo. Samrat nije mogao ništa videti. Samo te je okrivio. Gubim nadu.. Osećam se kao da smo izgubili…”
Anindini se umeša, ona (Kaurvaki) je morala izgubiti. Nije znala da je (Kaurvaki) toliko besramna. Toliko je uvređena, a i dalje je ovde. Zašto? Neka razmišlja o poštovanju svojih roditelja, ako već o svom ne razmišlja. Kaurvaki joj odvrati da ne meša njene roditelje. Anindini se složi, veli kako ipak to ništa neće promeniti. Samrat je shvatio njenu (Kaurvakinu) istinu. Devojka poput nje nikad ne može biti kraljica. Sada će se ona (Anindini) udati za Ašoka. Želi da vidi kako će se ona (Kaurvaki) tad osećati. Nestrpljiva je da to vidi. Ona potom ode smejući se sama sa sobom. Devi i Kaurvaki se osećaju loše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bindu dolazi do svoje sobe. Krene da zatvori vrata kad primeti Darmu. Kaže joj da želi da bude sam. Darma tužno ode.

Siamak sedi sam u svojoj sobi držeći urnu sa pepelom (Heleninim). Lasendra dođe tamo.
Uhvati ga za bradu i natera ga da pogleda u nju: “Ne traći Rajmatinu žtrvu plačući za njom. Moraš da odeš u Takshshilu.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *