Car Ašoka Veliki – 395. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 395. epizoda – Bindu prihvati Kaurvaki za Ašokinu ženu!

By  | 

7

Lasendra ga uhvati za ruku iznenadivši ga (Sušima). Ona mu predlaže da udari Ašoka po njegovoj najslabijoj tački. Sušim je pita kako će uništiti Ašoka pljačkanjem riznice. Kako je to povezano? Lasnedra objašnjava da neće moći uništiti Magadh ako ima novac. Bez novca, neće moći platiti vojsku. Porezi će biti povećani. Ašokin san će se razbiti u komade. On će biti i okrivljen za to jer rukovodi unutrašnjim poslovima. Sušim hvali njen plan. Veli da je prelep kao ona. Lasendra predloži da se onda udruže. Mogu odigrati takvu igra prestola da se mogu rešiti problema zvani Ašoka jednom za svagda. Oni udruže ruke.

Darma dolazi do Bindu-ove sobe. Vrata su zatvorena. Darma se zabrine jer Samrat nije jeo protekla 2 dana. Čaru joj kaže da prestane. Ljudi trebaju da budu sami i na miru kad trebaju doneti odluku ili poslušati svoje srce; posebno Rajvashi-jevi koji imaju velike odgovornosti. Potom joj i prebaci da joj je (Darmi) navika da se meša. Darma je pita kako žena koja voli svog muža ne može brinuti za njega. Ionako ona, Čaru, to neće razumeti. To je ljubav! Čaru joj odvrati da je to razmišljanje sluškinja. Mogu li one (sluškinje) misliti na nešto drugo sem ljubavi i brige? Bindu otvori vrata. Čaru mu kaže da jede nešto jer nije ništa jeo protekla dva dana. Darma je iznenađeno pogleda. Bindu im kaže da želi da kaže svoju odluku o devojkama koje je izabrao za svoje sinove u sudnici. Neka kažu svima da dođu u sudnicu.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *