Car Ašoka Veliki – 395. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 395. epizoda – Bindu prihvati Kaurvaki za Ašokinu ženu!

By  | 

BeFunky Collage

Ašoka, Kaurvaki, Darma, Ačarja RG i Vit su srećni. Bindu dodaje da njihova ljubav nije jedini razlog što je nju izabrao.
Kaurvaki progovori što naljuti Bindu-a: “Imaš mnogo grešaka. Moraš da se iskupiš. Ne pričaj dok stariji govore.”
On potom ljutito ustane. Svi u sudnici su napeti.
Bindu im priđe: “Zar ja ne mogu da glumim kad svi glumite i krijete toliko toga?”
Svi se nasmeju, a Bindu nastavi: “Kaurvaki je jedino pravi partner za Ašoku. Trebao sam to razumeti pre 10 godina kada je ona podržala mog sina u Takshshili. Mogla je da razume mog sina više od mene. Tog dana, nije mislila na sud, već je podržala mog sina. Osetio sam da je prošla svoje granice. Uradila je to, ali samo devojka poput nje može biti Ašokina žena. To bi trebala biti ona koja ne misli na druge kad je on (Ašoka) u pitanju. Ona koja bi se usudila stati sa njim za njegovu istinu.”
Kaurvaki otrči da mu dotakne stopala, nazivajući ga oče. Bindu je blagoslovi, a potom i Ašoka, te ih oboje zagrli. Čaru, Siamak i Sušim izgledaju odsečno. Anindini je takođe uznemirena. Ona izađe iz sudnice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Anindini pomeša nešto u ‘uptan-u’. Veli da će ona sad (Kaurvaki) postati ružna, a lice će joj biti uništeno za ceo život.
Kaurvaki je spremna za kupanje. Devi joj donese ‘uptan(onaj u kome je Anindini pomešala nešto)’.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *