Car Ašoka Veliki – 395. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 395. epizoda – Bindu prihvati Kaurvaki za Ašokinu ženu!

By  | 

6

On je upita zašto u Takshshilu. Lasendra ističe da je to ulazna tačka za njih. Prvo Takshshila, pa onda Magadh, pa Ašokina Ujedinjena Indija i na kraju Čanakjina Ujedinjena Indija!
Siamak se zakune držeći Rajmatin pepeo u rukama: “Neću ovo prosuti u reku dok ne ispunim svoju misiju. Postaraću se da ova žtrva bude zlatno ispisana u historiji. Napisaću novu historiju sedeći na prestolu/tronu. Ja ću biti Samrat/Car. Ašoka će videti kako to postajem!”

Ašoka prekriži Helenino ime sa liste. Ačarja RG mu kaže da nije samo prekrižio njeno ime, već okončao veoma važnu kariku. Rajmata je bila veoma pametna i imala sjajan um. Zaista su uništili njihovu (neprijateljsku) kičmu. Koji mu je plan sada? Ašoka odgovori da će Siamakova odluka da ode u Takshshilu biti problem za njih. Time što je doneo tu odluku, planirao je smrt na svoju ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sušim pita Siamaka da li je poludeo. Kako je mogao pomisliti na pljačaknje riznice. Siamak ga pita kako će se onda osvetiti. Ašoka je već prekrižio jedno ime sa svoje liste. Sigurno da neće sedeti mirno. Neće nikoga poštedeti, pa čak ni njega (Sušima). Sušim ga pita zar misli da se on (Sušim) plaši tog niskog tipa (Ašoka).  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *