Shakti - Somija dolazi kući i komšije je optužuju!

Indijske Serije

Shakti (24. ep.) 30.06.2016. – Somija dolazi kući i komšije je optužuju!

By  | 

harmanMahinder i Bebe su šokirane. Somija gleda uplašeno. Komšija je zaustavi od ulaska u kuću. Oni polude i traže da je oteraju odatle. Nimmi ih pita da ćute. Komšije zadrže Nimmi i Surbi i guraju Somiju kako bi otišla. Bacaju kamenje na nju. Somija plače i pada. Povređena je i krv joj izlazi iz glave. Komšije govore da je ubiju. Nimmi plače bespomoćno. Komšije krenu da je udare ali Harman ih zaustavi. On pita ko su oni da odluče njenu sudbinu i postanu sudije. Govori da je nepravedno podići ruku na ženu. On daje ruku Somiji. Somija ustane. Harman je pita da obriše suze, ona tako i uradi.

Harman pita u čemu je problem. Komšija pita ko je on. On veli da je kidnaper ali ništa loše nije uradio sa njom. Komšija govori da je trebaju odvesti na glavnu ulicu. Mahinder im govori da su u pravu. Devojci trebaju obojiti lice i treba biti kažnjena. Nimmi ga oslovi. Mahinder je pita da  začepi. Biđi pita da spasu Somiju. Harman pita da li su poludeli. Surbi govori da trebaju pitati šta se zaista desilo. Komšije govore da su im te devojke uništile naselje. Mahinder ih zaustavi i pita da kazne Somiju ali ne i Surbi. Harman pita Somiju da li je sigurna da joj je Mahinder otac. Govori da dok je on tu, ništa joj se neće desiti. Somija klimne glavom. Komšija govori da se ča i otac slaže, trebaju ih obe tući. Harman ih zaustavi i udara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Harak Sing govori da mu je sin napravio grešku i ispraviće je sada. On pita Harmana da popuni Somijin razdeljak sa sindurom. On tako i uradi. Svi su šokirani.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *