Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

Indijske Serije

Shakti (28. ep.) 06.07.2016. – Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

By  | 

somijaHarman je njihov jedini sin i njegovo dijete će biti njihov nasljednik. Harak Singh govori da je Harman tigar i njegovo dijete će biti tigar. Kaže joj da je srećna, zašto insistita na poznavanju tih ljudi. On je odlučio, ovo vjenčanje će se desiti. Preeto se naljuti.

Surbhi je tužna. Pije vodu i razmišlja da Harman sad ne može biti njen. Bilo bi dobro ako se Harman i Soumya ujedine. Ugleda Nimmi kako dolazi u kuhinju da napravi hranu i izgleda izgubljeno. Traži njenu dozvolu za Soumiyino vjenčanje. Nimmi veli da to nije mala stvar. Surbhi je uvjerava da se Harman i Soumya dopadaju jedno drugome. Biće srećni zajedno. Nimmi veli da je ona Soumiyina majka i zna šta je najbolje za nju. Surbhi nastavi da zna da je mnogo voli, ali Harman će se brinuti o njoj. Nimmi se pita šta da radi. Veli da će razmisliti. Surbhi je srećna i zagrli je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kasnije, neko dolazi u Soumiyinu sobu i drži je za ruku. Soumya se budi i ugleda Nimmi. Nimmi je pozove sa sobom, ne može je još dugo štititi. Soumya veli da je Harman ji dobar. Nimmi kaže da je nije zabrinuta za njega, već nju. Pozove je da dođe.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *