Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

Indijske Serije

Shakti (28. ep.) 06.07.2016. – Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

By  | 

harmanOn spava i javi se. Nimmi se predstavi, Harman je pozdravi. Nimmi ga pita da se vide u hramu i da nikome ne kaže. Harman se složi. Nimmi se okrene i ugleda Biji kako stoji. Biji kaže da će on prekinuti vjenčanje kada sazna istini. Nimmi govori da ne želi slomiti Soumyine snove. Soumya je počela voljeti Harmana i želi je vidjeti srećnu. Biji je pita šta ako Harman odbije kada sazna. Nimmi veli da ako odbije, shvatiće kao Soumyinu sudbinu, a ako se složi, onda će sva srećna obaviti kćerkin oproštajni ritual. Harman se pita o čemu Nimmi želi da priča. Preeto dolazi i ponudi mu masažu glave. Harman veli da nije raspoložen. Preeto ga natjera i masira mu glavu. Pita ga zašto je zamišljen. Šta god se dogodilo, bilo je u žurbi, neka zaboravi. Veli da se vjenčanje događa između jednakih ljudi. Harman je pita da zaboravi to. Ona ga pita da li voli Soumyu. On negira. Preeto ga pita zašto je onda ženi. Harman veli da je Soumya fina djevojka i brinuće se o njoj (Preeto). Preeto govori da je ne želi, neka uvjeri svog oca. Harman joj kaže da joj je bolje da se složi, moraće da se složi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Maninder govori da je Soumyin oproštajni ritual njegovo uništenje. Pita Sayu da ubije Soumyu inače će je on ubiti. Saya stavi nož pod njegov vrat i veli da je obećala Nimmi. Soumya neće izaći iz kuće 21dan, neka do tada ne uradi ništa Soumyi.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *