Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

Indijske Serije

Shakti (28. ep.) 06.07.2016. – Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

By  | 

surbiSoumya traži od nje da joj kaže od koga je štiti. Poće sa njom, ali je moli da joj da odgovore. Nimmi govori da nije vrijeme za razgovor. Soumya je pita da li je Dadi u pravu, ne želi da je uda. Nimmi je šokirana i ispusti torbu. Upravo tada nešto padne. Biji se budi i pita se kakav je to zvuk. Izađe. Soumya pita Nimmi da kaže, šta je njen boljitak. Nimmi veli da je do sada nije ispitivala, čemu sada to. Soumya traži odgovor. Nimmi govori da je tu niko neće pustiti da živi u miru. Biji kaže da će ih ovi ljudi naći gdje god odu. Nimmi pita šta onda da radi. Biji je pita da prepusti sve Mata Rani, možda je ovo igra sudbine. Taj momak je kidnapovao Soumyu, možda je to od Boga. Nimmi plače, veli da je umorna. Biji je uvjerava da će sve biti u redu.

Sledećeg jutra, Soumya odlazi do Nimmi i daje čaj. Nimmi je pita da ostavi na stolu. Somuya je oslovi i pokuša pričati o prošloj noći. Nimmi je pita da ode, ona ode. Nimmi gleda u telefon. Surbhi dolazi. Nimmi je pita za Harmanov broj. Surbhi gleda iznenađno. Nimmi doda da želi da priča o vjenčanju. Surbhi joj da broj. Nimmi je pita da ode, potom nazove Harmana .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *