Shakti -Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

Indijske Serije

Shakti (88. ep.) 23.09.2016. – Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

By  | 

hayaHarman nastavlja da čita: “Ostavljam ti džemper ovde… Ja te puno volim,Harman ji,ne mogu te izbaciti iz svog srca. Gde god budem bila ikada, uvek ću te se sećati čak iako ti mene možda nećeš. Samo se seti- Soumya.”
On je emotivan pročitavši pismo. Harman uzima džemper i zamišlja kako mu Soumya hvali izgled.
Harman: ,,Ti nisi ovde.Odlazi!Ti si u mom srcu i ne mogu te isterati iz svog srca. I ja ne izgledam lepo u ovom džemperu.” On skida džemper sa sebe i na korak je da ga baci ali zastane i odustaje od toga. Harman: ,,Bilo da nosim ili ne, ne mogu da bacim ovaj džemper ali ne pitaj me zašto…” Harman je emotivan zbog pisma i on zaspi.

Uveče, Kareena priča sa Soumyom napolju. Soumya joj govori o devojčici Juhi koja se nada da će dobiti neki odgovor od njene porodice, neki dan. Kareena kaže da oni uopšte ni ne znaju šta je to porodica. Soumya se seća kako su se Preeto i Harak Singh brinuli o njoj i kako joj je Harman iskazivao svoju ljubav prema njoj. Kareena pita šta je to muž i šta je ljubav.
Soumya: ,,Ja sam nepotpuna. Veze su nepotpune. Moja mama,sestra i Harman ji me vole.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *