Shakti -Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

Indijske Serije

Shakti (88. ep.) 23.09.2016. – Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

By  | 

svastaSoumya je tužna, setivši ih se. Njih dve/Kareena i Soumya ugledaju nekoga kako je ostavio neku bebu i otišao autom. Soumya ga doziva da stane i vrati se, ali uzalud. Kola odlaze.
Kareena: ,,U kolima su sigurno bebini roditelji, a ova beba je kinnar kao i mi.”
Soumya je emotivna. U kući kinnara, Guru Maa pita sve da li su srećne. Svi se slože. Ona vidi kako Kareena dovodi bebu i govori svima da spreme i organizuju sve za bebu. Soumya ih zaustavi i kaže da ova beba neće biti ovde, već sa svojim roditeljima. Guru Maa je besna čuvši to. Rani pita Soumyu da li ona misli da je kraljica pa da će je svi slušati sve što kaže. Guru Maa uzima bebu iz Soumyinih ruku, proveri je. Kareena: ,,Njeno/bebino ime je Amrit i ona pripada nekoj bogatoj porodici.” Guru Maa se smeje i kaže da su njeni roditelji rešili da je ne zovu ljudskom osobom nego samo kao kinnar. Soumya pokušava da je zaustavi, ali joj Saya uhvati ruke. Soumya: ,,Vratiću ovu bebu njenim roditeljima.” Saya: ,,Njeni roditelji znaju da je ovo dete stvoreno za ovaj svet i zato su je i doveli ovde da živi srećno sa nama ostalima.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *