Shakti -Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

Indijske Serije

Shakti (88. ep.) 23.09.2016. – Harman pronalazi i čita Somijino pismo!

By  | 

zadnjeSoumya joj kaže da ona ne zna šta je majčina briga, majčina hrana, šta su osećanja itd… Soumya kaže da ne želi da sve to bude oduzeto ovoj bebi i određuje to da će je vratiti nazad. Saya: ,,Društvo će nas uvek odbacivati iz njihovog sveta i zato su sve kinnar ovde, na ovom mestu zajedno.” Soumya gleda.

Kasnije, Soumya vidi kako Raveena grdi bebu pošto plače. Kareena je tužna zbog bebe. Soumya odlazi kod bebe i kaže joj da spava. Rani je zadirkuje, ali Soumya uzima dete u svoje krilo/naručje. Kareena joj kaže da da bebi da popije vodu. Soumya se priseti kako joj je Nimmi pevala ,,lori” da bi je umirila i uspavala i Soumya pevuši ,,lori” bebi. Beba prestaje da plače. Svi dolaze tu i vide kako se Soumya majčinsko ophodi prema bebi. Saya je srećna jer vidi Soumyinu ljubav prema bebi. Beba konačno zaspi u Soumyinom naručju. Soumya peva ,,lori” i dalje i ona je emotivna, sa suzama u očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Specijalna epizoda u nedelju. Soumya odbija da preda bebu. Guru Maa kaže da Soumya može zadržati bebu, ali joj onda niko neće davati hranu. Harman govori Preeto/Prito da je Soumya pravila hranu 1-2, ali je njen ,,pulao” zato bolji nego ,,pulao” kada Preeto napravi i Harman govori Preeto da više ne pravi ,,pulao” u ovoj kući!

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *