Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (645. ep.) 01.11.2016. – Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

By  | 

capture-20161101-220008

Ragini govori da nema potrebe da joj objašnjava. Imli pita Čakor da li može Surađ da pogreši. Čakor potvrdi, ako ga vređaju on ne može podneti. Neće ostaviti Ragini i Bhaiya ji-a. Imli pita hoće li ih ubiti. Čakor govori da će biti uz njega da ga zaustavi. Njegova tišina pokazuje veliku oluju. Trebaju da paze na njega.
Noć je, Surađ spava. On se priseti kako ga je Ragini ošamarila. Mrmlja kako je neće ostaviti, kako ga je mogla ošamariti? Ubiće i nju i njenog oca. Čakor se budi i čuje ga. Odlazi do njega. On ustanei i uhvati je za vrat misleći da je to Ragini. Ona uzme knjigu i udari ga. On se osvesti i oslovi je. Pita zašto je došla između njega i Ragini jer je hteo da je ubije. Čakor poželi da on ima mira, misli da stražari kako on ne bi otišao kod Bhaiya ji-a i Ragini.
Ujutru Ragini pita Čagana o poslu. On govori da je dobro. Kasturi vređa Ragini jer je htela ubiti Surađa. Ragini pita Čagana da da Kasturi još posla. Misli da uradi nešto veliko i otera Čakor iz havelija. Čakor pita Imli da li je neko video Surađa. Ova je pita da se smiri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *