Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (645. ep.) 01.11.2016. – Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

By  | 

capture-20161101-220640

Ona ga pita gde je bio od jutra. On veli da je otišao bilo je neophodno. Ona je uznemirena. On pita da li to sumnja u njega, otišao je po njen poklon za Diwali, neka sačeka. On uključi ventilator i baca cveće na nju. Ona se smeje. Govori da je htela samo njegovu podršku. On dobije poziv i zahvali nekome. Imli ga vidi uznemirenog. On veli da je otišao na intrevju ali nije dobio posao. Ne zna kada će loše vreme prestati. Ona ga zagrli i govori da hoće uskoro.
Surađ odvodi Ragini negde. Ona govori da ne radi dobro, pokajaće se. Ako otac sazna, neće ga ostaviti. Šta želi? Surađ uepri pištolj u nju i govori da želi da se otarasi loših uspomeni koje mu je dala. Neka zove svog oca tu, neka ne kaže da je tu. Postoji mala distanca između nje i njene smrti, neka mu kaže da je ona uhvatila Surađa i pozove ga da dođe da vidi njegovu smrt. Ragini zove Bhaiya ji-a i veli da je uhvatila Surađa. Ovaj je presrećan i govori da ga ubije. Ragini negira, želi da on vidi kako Surađ umire. Da vidi sreću u njegovim očima. On govori da će doći. Biđli ga čuje. On odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *