Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (645. ep.) 01.11.2016. – Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

By  | 

capture-20161101-220555

Surađ uzima telefon i govori da je stari čovek blizu smrti. Ragini veli da ju je naterao da prevari oca. Pokušao ga je ubiti u zatvoru zar se ne stidi. Surađ joj odgovori da želi da zna kako je Bhaiya ji izašao iz zatvora, priča će izaći na videlo. Ona govori da je saznala iz novosti da je u zatvoru i posle da je Surađ hteo da ga ubije pa je odlučila da ga kazni. Surađ veli da će saznati ko će umreti. Smeje se.
Čagan govori Čakor da je Surađ odveo Ragini u džipu. Čakor veli da se toga plašila. Kasturi pita Čakor da ne ide. Čakor govori da ako Surađ ubije Ragini i Bhaiya ji-a, takođe će biti uhvaćen. On ne razume ali mora saznati gde je odveo Ragini. Bhaiya ji dolazi na to mesto i pita Ragini gde je Surađ, da li je živ ili mrtav. Ragini stoji napeta. Bhaiya ji pita zašto stoji uznemirena, da li je napravila grešku ponovo? Surađ uperi pištolj u Bhaiya ji-a i govori da je on napravio mnogo greški. Bhaiya ji je šokiran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Surađ natera Ragini da stoji na Bhaiya ji-evim ramenima. Bhaiya ji veli da ga neće ubiti. Surađ ga pita da prestane da glumi, neka misli na svog Boga. Bhaiya ji viče da ga ne ubije. Surađ puca.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *