Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (645. ep.) 01.11.2016. – Surađ želi da se osveti Ragini i Bhaiya ji-u i zarobi Ragini!

By  | 

capture-20161101-220336

Čakor govori da ga nema u sobi, ne zna gde je otišao. Surađ odlazi negde i bije čoveka. Čagan govori da će ljudi iz havelija napraviti novu dramu. Ragini upozori Surađa. On bije njenog čoveka. Surađ govori da niko neće doći između. Ragini uperi pištolj u Surađa i govori da će pucati. Surađ joj uzima pištolj i uperi ga u nju. Ona ga pita da je pusti. Surađ veli da su ona i njen otac pokušali mnogo puta da ga ubiju i sada je njegov red. Ona ga pita da je pusti. On je pita da sedne u džip. Ragini veli da će ga Bhaiya ji ubiti ako to sazna. On vozi. Bhaiya ji govori da muškarci u haveliju ne treba da budu pod velom žene. Otići će da vidi posao u selu. Ragini ga čeka. Čakor pita gde je Ragini. Bhaiya ji veli da je otišla videti radnike. Čakor veli da mu je rekla da ne ide napolje kada je tamo Surađ. Ovaj joj odvrati da Surađ ne može ništa uraditi.
Vivaan pita Imli gde je bila, čekao ju je. Ona govori da je Čakor zabrinuta za Surađa. On veli da zna, video ga je i pokušao da mu objasni. Složio se da ne napadne oca i Ragini, neka ne brine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *