Simar - 03.03.2014. - Detektiv je u dogovoru sa Khushi!

Indijske Serije

Simar – 03.03.2014. – Detektiv je u dogovoru sa Khushi!

By  | 

Simar - 03.03.2014. - Detektiv je u dogovoru sa Khushi!

Simar – 03.03.2014. – Detektiv je u dogovoru sa Khushi!

Khushi ugleda Roli i Simar zajedno s Prem-om i Sid-om da idu negdje. Ona se pita šta je to u njihovim mislima. Ona je malo radoznala i zabrinuta da li im je Khushi u mislima.

Roli i Simar razgovaraju o Khushi-inim nedavnim pojavljivanjem. Roli kaže trebamo biti veoma oprezni ona može iskoristiti bilo šta. Simar kaže da znam. Stvarno sam zabrinuta za Sankal-a i Sonia-u, ona im može život uništiti. Moramo je držati na oku, i pratiti sva dešavanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Detektiv govori Simar i Roli da Khushi nije u Delhiju, uključujući i njenu istragu. Roli kaže trebamo biti oprezni ona se može nalaziti svugdje. Roli ga pita da ide u Goa-u, da je pronađe, i govori mu da poštuje njegove aktivnosti. Kada ga je Khushi pridobila na svoju stranu, on kaže ne brini neću ići u Goa-u, ali ja ću srediti.

Kasnije detektiv zove Roli i Simar i govori da je slučaj završen.

Khushi zove detektiva i govori da će mu dati šta god želi, ali mora prvo odraditi posao. Khushi prekida poziv. Khushi se smije i govori, ja sam Sankla-ova jedina žena, niko je nikad neće pronaći. Ja sam najbolji igrač.

Gledatćete: Sid pita Khushi da li je ona podigla 15 lackhi iz banke. Sonia i ostali su zapanjeni.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *