Khushi planira da kupi sve kuće iz komšiluka za nekoga!

Indijske Serije

Simar – 14.04.2014. – Khushi planira da kupi sve kuće iz komšiluka za nekoga!

By  | 

Simar - 14.04.2014. - Khushi planira da kupi sve kuće iz komšiluka za nekoga!

Simar – 14.04.2014. – Khushi planira da kupi sve kuće iz komšiluka za nekoga!

Roli i  Simar su u kuhinji. One su se prerušile u kuhare. Khushi dolazi tamo i traži da rade. One ne odgovore ništa. Khushi kaže zašto ste obje tihe? Recite mi koliko ste posla odradile? Ja ću se žaliti na vas. Khushi ide napolje, i dame počinju s igrom.  Khushi dobija poziv, i odlazi van da odgovori. Roli i Simar se pitaju od koga bi mogao biti poziv. One je prate. One čuju kako ona kaže da se posao bliži kraju. Iznenada Simar-in telefon zazvoni. Khushi čuje i kaže to je od Simar telefon. To znači da je ona ovdje. Roli i Simar su se sakrile ispod stola.
Simar i Roli bježe. One pokušavaju da izađu, ali Verma tetka ih zaustavlja, i pita za piće. Roli kaže idemo donijeti sladoled.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jhanvi dolazi kući kasno.  Ona zvoni na vrata, ali svi spavaju. Bua ji se budi, čuvši zvono. Iznenada Jhanvi shvati da ima ključ. Ona otvara vrata, i to udara Bua ji koja je sa druge strane.  Bua ji kaže ona me je namjerno udarila. Bhagto odvodi Bua ji do sobe. Shanti kaže nije tvoja greška, Jhanvi ne brini.

Slijedeće jutro Pari dolazi i informiše Mata ji da je se neko iz komšiluka odselio. Svi se pitaju zašto je ona otišla.  Roli ugleda Khushi koja sve lako pihvata, kao da je sve znala.

Roli ide do stare gospođe Chadda i tamo je njen sin i moli ga da ode.  Gospođa Chadda daje joj papire o imovini, a ona gap reda svom sinu. Khushi kaže pogledaj šta sam uradila jedno po jedno cijela kuća će biti tvoje osim Bharadwaj-evih. Ja ću nju uzet. Gospođa kaže ušuti, i fokusiraj se na posao.

Roli i Simar govore sve mausi jj i one pripremaju novi plan.

Gledatćete: Verma kaže na kitty žurci, želim da vas upoznam s novim članom. Mausi ji dolazi i Khushi je šokirana.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *