Simar - 10.04.2014. - Khushi planira da ide na Kitty žurku!

Indijske Serije

Simar – 10.04.2014. – Khushi planira da ide na Kitty žurku!

By  | 

Simar - 10.04.2014. - Khushi planira da ide na Kitty žurku!

Simar – 10.04.2014. – Khushi planira da ide na Kitty žurku!

Bua odlazi. Shanti kaže ne brini Jhanvi sve će biti uredu. Shanti i Bhagti požele im dobrodošlicu. Bhagti kaže da nisi ušla si u kuću i  Anurag-ov dosadni život, on bi uticao na tebe.  Shanti kaže uđi Jhanvi. Ona uzlazi.

Simar i Roli su u kuhinji. Roli ugleda Khushi kako razgovara s Verma tetkom.

Verma tetka kaže hrana je tako ukusna. Khushi kaže da sve je sad dosadno. Vrijeme nikako da prođe. Idemo praviti Kitty žurku (ne znam da li misle na žurku mačaka ili se zabava zove Kitty). Verma kaže to je dobra ideja. Roli dolazi van i pita se zašto Khushi razgovara o Kitty žurki. Khushi kaže, vrijeme je za moje lijekove. moram ići. Roli kaže tetka ti znaš šta je ona uradila. i kakva je. Kloni je se. Verma kaže zar ne vidiš da se promjenila. Sviđa mi se njena ideja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar zove Jhanvi i pita je jeli sve uredu? Jhanvi kaže ona me nije prihvatila. Simar kaže ostani s Anurag-om. Njegova ljubav je tvoja snaga.  Anurag dolazi. Ona kaže razgovarat ćemo kasnije. Anura dolazi i kaže, trebaš se odmoriti, znam da ti nije udobno. Ja ću spavati na kauču. Ona kaže ne, možeš ovdje spavati.

Khushi se budi ranije da ide kod Verma-e. Roli pita gdje ideš. Khushi kaže na jutarnju šetnju. Roli kaže idem s tobom. Khushi kaže ona ide zamnom kao pijavica. Khushi pita Roli za vodu. Ona ide i Khushi  pita Verma-u kad ona dolazi. Oni mi nevjeruju.  Verma kaže razgovaratću s njom. Roli sluša i pita se šta se dešava.

Bhagti kaže ti trebaš nositi ove naušnice. Shanti kaže ja sam smjestila sve poklone u auto. Gospođa Verma ide do Bharadwaj-eve porodice pita za Kitty žurku.  Mata negira mirno. Verma odlazi.

Sujata kaže nemogu više čekati. Jhanvi dolazi s Anurag-om. On kaže izvinite što kasnimo.  Khushi zove Karuna dok su svi zauzeti oko Jhanvi. Sujata pita kako je tvoja porodica. Ona kaže ja sam tako sretna. Khushi kaže Karuna-i da kaže da je doktor rekao da trebam biti sretna. Meni je dosadno cijeli dan. Kako o tome da idem na kitty žurku.  Hoćeš li razgovarati s mataji o ovome? Karuna kaže probat ću.

Gledatćete Khushi kaže na telefon plan je uspio. Roli kaže zašto želiš ići na kitty žurku?

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site