Karipski cvet 40. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 40. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 40. epizoda!
Ester traži svoju decu. Helio predstavi Wagneru Donata kao svoga oca. Ester odlazi Dionisiju kako bi saznala neke vesti. Alberto nazove Ester i kaže joj da je na jahti sa decom, te da će se sutradan vratiti. Dionisio i Guiomar se prepiru u vezi s Albertom. Lino govori Julianu da nikad nije imao devojku. Cassiano javi kući da se vraća. Dom Rafael misli da su Amparo i Cristal otete u Riju. Duque nudi dom Rafaelu svoju pomoć kako bi ih pronašao. Tais kaže Ester da se Cassiano vraća kući. Vila dos Ventos ga veselo dočekuje. Oliviji i Chicu nedostaje Duque. On i dom Rafael odlaze u Rio de Janeiro. Cassiano se naljuti kada sazna da je Alberto odveo njegovog sina. Lindaura moli Ester da potraži advokata kako bi rešila svoj problem sa Albertom. Bibiana i Donato su nepoverljivi prema Albertu. Doralice javi Samuelu da se Alberto vratio sa decom. Ester odlazi po njih, ali Samuca kaže da želi ostati sa Albertom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *