Karipski cvet 6. epizoda! Cassiano pobegne iz zarobljeništva!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 6. epizoda! Cassiano pobegne iz zarobljeništva!

By  | 

Alberto dobije faks u kojem mu Dom Rafael preti smrću. Alberto i Ester odlučuju zajedno otići na Karibe kako bi pronašli Cassiana. Cassiano planira beg i moli Duquea da pođe s njim. Cassiano daje Dom Rafaelu popis potrebnih stvari za popravak aviona. Dom Rafael preti Duqueu ako pokuša pobeći. Alberto kaže Dionisiju da ide na Karibe kako bi odneo prave dijamante. Ester skupi Cassianove slike kako bi krenula u potragu. Cassianov otac Chico misli da je Cassiano upao u neku Albertovu zamku. Alberto moli Ester da ostane u hotelu dok se on ne vrati s imanja Dom Rafaela. Ester traži Cassiana, dok on beži iz zarobljeništva. Alberto sretne Dom Rafaela i preda mu prave dijamante. Cassiano se priseti kako je Dom Rafael pretio Duqueu i preda se. Juliano kaže Doralice da je Quirino voli. Alberto zahvali Dom Rafaelu jer je ubio Cassiana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *