Karipski cvet 7. i 8. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 7. i 8. epizoda!

By  | 

7. epizoda
Alberto kaže Ester da je Dom Rafael pokrenuo policijsku potragu za Cassianom. Policijski inspektor govori Ester i Albertu da je Cassiano umro tokom zarobljeništva. Ester je u neverici. Alberto isplati načelnika za tu laž. Ester ispituje Alberta u vezi sa Cassianovim telom. Duque pokaže kartu imanja Dom Rafaela i kaže da pristaje pobeći s Cassianom. Ester i Alberto odlaze na večeru. Alberto kaže Ester da nikada nije zamolio Cassiana da odveze dijamante na Karibe, ali da se Cassiano sam ponudio.

8 epizoda
Dom Rafael ispriča Ester da je Cassiano ubijen jer je radio sa krijumčarima dijamanata. Ester ne prihvata tu njegovu priču. Dom Rafael glumi pred njom pobožnu osobu i pokušava je zavarati. Alberto i Ester vraćaju se u Brazil sa Cassianovom urnom. Obećaju da nikome neće reći što su čuli o njemu kako bi sačuvali Cassianov ugled.Cassiano je rob u rudniku Dom Rafaela. Rudnik se uruši, a on iskoristi tu priliku za beg.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *