Elif - od 1091. do 1095. ep. - Fikreta dolazi do snimaka o Tarikovoj umiješanosti u zavjeri protiv Melek!

Elif

Elif – od 1091. do 1095. ep. – Fikreta dolazi do snimaka o Tarikovoj umiješanosti u zavjeri protiv Melek!

By  | 

1091: Kerem odlazi do Fikret kako bi je pozvao na red. Ali ona pokazuje dokaze koji mu otvaraju oči. Sad se pojavljuje novo pitanje..Ko je zapravo osoba koja toji iza svega? Ali odgovor na to imaju advokat i zapisničar koji su sastavili ugovor o primopredaji vile.
1092: Kimet načuje Humejrin i Keremov razgovor i nada se kako će joj sin pomoći da sve svale na Tarika. Mahir odbija da pomogne. Emirhan postaje sve više nasilan po Tufanovim instukcijama. Kimet daje Fidan zeleno svjetlo zaMelek. Ona kreće u akciju i podmeće Melek nož.
1093: Melek proživaljava teške trenutke u samici, Fosforna se pokušava obračunati sa Fidan i dokazati da je ona podmetnula nož Melek. Šafak je odlučan da pokaže Emirhanu da nasilje nije rješenje. Asli i Mahir su šokirani kada saznaju da Melek zbog kazne ne može primati posjete. Fosforna je uzbuđea zbog moguće posjete vjerenika, te uz pomoć Ćićek nastoji da se sredi.
1094: Kimet svojim ucjenama i spremnošću na sve tjera Mahira da poduzme mjere i zaštiti majku. Fosforna kada njen vjerneik ne dođe osjeća da nešto nije u redu i da je mafija naudila Iljasu. Kerem podstaknut tvdnjama Melekine advokatice traži informacije o dvojici koji su sastavili ugovor o predaji vile.
1095: Tufanov negativni uticaj na Emirhana je sve veći. Šafak shvata da mora nešto da učini. Fidan i Fosforna se sukobljavaju. Fikreta dolazi u posjed snimka koji dokazuje Tarikovu umiješanost u zavjeru protiv Melek i obavještava Mahira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *