Dva života – 39. i 40. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 39. i 40. epizoda

By  | 


Dva života – 39. i 40. epizoda
39. epizoda

Hulija je iznimno uznemirena zbog objave videa na internetu na kojem se vidi njen donji veš. Ismejavanje joj može uništiti posao. Serhio koristi situaciju kako bi joj se pokušao približiti, koristeći razdor između nje i Tirsa, ali stvari dobiju neočekivan obrt.
U Rio Muniju, Viktor postavlja privatnu filmsku projekciju za Karmen. Nakratko je uspeva navesti da zaboravi tugu zbog Agustine i brigu zbog prevoznika. Ali, bliskost između njih dvoje ne može rešiti stvarne pretnje koje predstavljaju neplaćeni računi.
Alisija sumnja da će se Anhel pojaviti na večeri na koju su ih pozvali Ventura i Ines. Ines ne misli da ga zanima Alisija, što je teši, ali Anhel zamera Ines i neće propustiti priliku da joj to da do znanja.
40. epizoda
Nedelja u Hulijinoj radionici bila je teška, ali nedavne porudžbine pristigle zahvaljujući Hulijinom viralnom videu podigle su svačiji moral. Međutim, nisu svi u selu srećni. Tirso, umoran od toga da ga Hulija toliko puta zanemaruje, odluči biti iskren o svojim osećajima.
Glasine o Kloe i Mariji i dalje se šire selom. Devojkama je dosta pa Marija donosi važnu odluku.
U Africi je situacija s prevoznicima postala neodrživa, što je uticalo na rad fabrike. Karmenina predanost i naporan rad jednostavno nisu dovoljni. Ali, Patrisija već ima planove za rešavanje situacije, a Karmenina budućnost mogla bi još jednom biti ugrožena.
Ines, kojoj je dosta Anhelovog odnosa sa Alisijom, odlučuje razgovarati s njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *