Dva života – 37. i 38. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 37. i 38. epizoda

By  | 


Dva života – 37. i 38. epizoda
37. epizoda

Pokretanje radionice se i dalje čini kao ogroman izazov. Pored nedostatka kupaca, Hulija nije sigurna u svoje dizajne. To ne pomaže njenom prijateljstvu sa Tirsom, koji se sve više nervira jer ne može da se sabere.
Marija, koja se već oseća uznemireno zbog ostavljenog znaka na njenim vratima, otkriva da Kloe doživljava isto uznemiravanje. Međutim, njen pristup je mnogo jednostavniji.
U Africi, Karmen je ponovo razočarana kada otkrije da njen otac ne vodi fabričke račune toliko pošteno koliko bi trebalo. Ono u šta ne sumnja jeste da iza ovog „previda” Fransisko krije neku veću laž.
Ines je svedok procvata Anhelovog i Alisijinog prijateljstva, koje izaziva mnogo više bola nego što je očekivala.
38. epizoda
Hulija se izvinjava Tirsu što je zaboravila na dogovor za večeru, ali ono što njemu stvarno smeta je što ga je zanemarila kako bi radila sa Serhiom. Traži da se povuče jer samo ona odlučuje kakav će odnos imati sa bivšim. Porudžbine sporo stižu, pa odlučuju da snime video kako bi privukli nove kupce, što će na kraju biti veoma uznemirujuće za Huliju.
U Gvineji, Karmen otkriva da problemi sa kockanjem njenog oca zapravo traju već duže vreme. Izuzetno zabrinuta, ona traži od Linde da razgovara sa Patrisijom jer moraju da reše ovaj problem što je pre moguće.
Ines poziva Alisiju da večera s njom u klubu Rio i dovede Anhela. Alisija ne misli da će Anhel doći, ali Ines misli da će, ako to učini, to dokazati da je njihova veza ozbiljna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site