Porodica - 8. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 8. epizoda!

By  | 

Porodica – 8. epizoda

Aslan i Devin završavaju u bolnici. Dok je Jamur na liječenju u bolnici, Hulija saznaje da je Serhat Koruzade krivac za sve i preduzima mjere da zaštiti svoju porodicu.

Rješava se svih dokaza prije nego što Aslan sazna da je Serhat uradio sve. Hulija prisiljava Džihana da joj pomogne u ovome, ali Aslan ipak saznaje da je Serhat pokušao da naudi Jamur.

Sada su stvari uzele maha i nemoguće je izaći od toga.  Aslan zna kako da kazni Serhata. Ali Devin i Hulija pokušavaju da se umješaju Aslanu u namjere.

Kako bi Jamur pružili moralnu podršku, Devin i ostali je vode na večeru, ali tamo se sestre susreću licem u lice sa istinom i sada je Eko siguran da se nešto krije od njega. Odlučan je da sazna istinu.

Hulija, udruživši se sa Ibom, pokušava da izvede Serhata izvan zemlje. Džihan to otkriva i mora da postane dio ovog plana. Ali okolnosti koje Hulija nije uzela u obzir će promijeniti sve. Devin je nazove i govori da se ne miješa, dok Hulija govori da neće dozvoliti da se krv prolije i da joj sin strada. Ali ono što ne zna jeste  da je Serhatova sudbina u Devininim rukama. Pitanje koje će Aslan postaviti će natjerati Devin da donese odluku koja će promijeniti sudbinu svih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ostale epizode serije Porodica možete naći OVDE 

Ostale epizode možete pronaći OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *