Prkosna ljubav – 53. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 53. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 53. epizoda
Andres (Danijel) kaže Kamili da je možda idealizovala svog rođaka Danijela, da on možda nije ono što ona očekuje, da je verovatno i on grešio i da se ne ponosi time. Kamila odgovara da je i on samo čovek i da ne može biti savršen, ali da očekuje da bude podjednako dobar kao njen ujak Danijel.
Himena zamera Alonsu što je pokušao da siluje Kamilu i pita ga da li je i dalje voli. Alonso pošizi jer nije raspoložen za njeno prigovaranje, a Himena još doda da će (on) još više poludeti nakon što čuje da se njena majka udala za Dionisija u Las Vegasu i da je Isadora verovatno znala za to. Alonso stoga besno pita majku da li je znala za Dionisijove namere, a ona odgovara da nije bila sigurna, ali da je predosećala i da je zato odlučila da pronađe Danijelovog oca pre Dionisija i njegovih ljudi.
Dionisio je izvukao Leonsija iz zatvora jer želi da ovaj radi za njega, ali navodno za to niko ne sme da zna, a najmanje ljudi sa La Malkeride.
Fransisko stiže kod Vivijane gde kaže njoj i Rafaelu da se kaje što je napustio sina Danijela i da traži oproštaj.
Dionisio pokazuje Leonsiju sliku Arona i Omara i naređuje mu da bude na oprezu kada ih sretne. Nakon što vidi sliku, Bruno govori Dionisiju da je to čovek koji živi sa Vivijanom, njegovom bivšom ženom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *