Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

By  | 

Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

Asim I Hulija obavljaju pripreme za svadbu.Asim govori Mehmetu da Hulija ne želi da se uda za njega I ne zna kako će funkcionisati nakon sklapanja braka.Mehmet pita Figen da mu bude pratnja sutra na venčanju njegove sestre.Figen plače I kaže da ga ona nije dostojna.Govori mu svoju životnu priču I kako je prevarila muža koji ju je konstantno tukao.Mehmet joj kaže da je on takodje grešio I da prošlost ostave u prošlosti.On joj kaže da će njena prošlost ostati izmedju njih dvoje.Bejza ih krišom sluša.Figen pristaje da bude Mehmetova pratilja na venčanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zejneb je na snimanju za reklamu za Atahan holding.Bahar ne zna da su Zejneb I Evsun u lošim odnosima.Ozgur odvodi Evsun u butik I kaže da je to njen nov butik, sav novac koji je ona prikupila na defileju uložio je u butik La Evsun.

Bahar primeti bliskost izmedju Zejneb I Arde, te kad sa Atešom vraća Zejneb otvoreno o tome razgovara sa Sultan, govoreći da mora da razmišlja o Evsun jer joj je ona sestra.Sultan kaže da je njena sestra danas pretukla ( Sultan ), a I da je vreme da sazna da se Evsun za Ardu udala zbog ucene koju je ona ( Sultan ) smislila.Sultan je podseća I kako je Evsun uzela pravo na njen život, zatim želela da je uzme Ateša, a onda joj uzela I dete.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *