Ajšen-zlatareva kći od 18 do 20 epizode - Turske-Serije.Net

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen-zlatareva kći od 18 do 20 epizode

By  | 

Ajšen-zlatareva kći od 18 do 20 epizode
18 epizoda

Sureja više ne može nositi teret neuzvraćene ljubavi i dolazi do samog ponora. Fatih nema drugog izbora nego pružiti podršku Sureji. Dok se Neslihan trudi udaljiti Ajšen od Savaša, Savaš, koji čini sve da ne izgubi Ajšen, nađe se licem u lice s istinom i shvati da se nalazi između dve vatre, osvete i ljubavi. Ajšenina i Savaševa ljubav bori se sa velikim izazovom. Ajšenina vera u Savaša svakim danom postaje sve manja i manja, ali Savaš nikako ne želi odustati od Ajšen!


19 epizoda

Neslihan, koja ne može podneti poraz i ponižavanje pred Ajšen, kune se na osvetu. To sad više nije samo Neslihanina osveta Savašu nego i borba za spas slomljenog ponosa. Neslihan će se pojaviti pred Ajšen i Savašem na sasvim neočekivanom mestu i zadaće im sasvim neočekivani udarac. Surejina kriza nastavlja se u obliku napada, jedino joj je rešenje boriti se sa Fatihom kojeg sanja u bolnici u kojoj leži. Prijateljstvo Fatiha, koji se nalazi između Sureje i Ajšen, i Savaša je na iskušenju.

20 epizoda

Atif nakon vesti o Feridinoj trudnoći još jednom kreće u napad. Neuspešnom je Atifu ostao još samo jedan potez. Atifov potez još se jedanput suprotstavi Atu i njegovoj porodici. Strasti se ne smiruju ni za porodicu Katiboglu, ni za porodicu Ataman… Atifovo obaveštenje da je Feride trudna dovodi Atu i Feride do praga vrlo opasne odluke. Feridina odluka izazove razne reakcije u porodici Katiboglu. Feridina odluka da se odseli iz kuće posvađa Atu i Uftade, a Feride kreće na put prema životu koji nimalo ne poznaje. Ajšen, uprkos Savaševu priznanju da je voli, smatra da je on iskorišćava, tako da je u nedoumici da li da posluša razum ili srce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site