Alborada – 69. i 70. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 69. i 70. epizoda

By  | 


Alborada – 69. i 70. epizoda
69. epizoda

Gaska govori Diegu da niko ne zna ništa o Luisu i da je očigledno uspeo da ga ubije. Isabel je zabrinuta kada vidi da je Luis otišao bez prtljaga i da je njegov konj još uvek u palati. Esperansin brat Santjago vidi očev broš na nepoznatom čoveku i prijavi ga policiji, navodeći da je njegov otac nosio taj broš u trenutku kada je ubijen. Kristobal priznaje Isabel da je Luis ranjen i da je kod njega kući. Marina priča Andresu svoju životnu priču i izjavljuje mu ljubav. Santjago i Felipe otkrivaju da je Gaska ubio Santjagovog i Esperansinog oca.
70. epizoda
Sara i Viktorija su iznenađene kada čuju da je Huana priznala Luisu da nije njegova majka. Felipe, Kristobal i Luis zaključuju da je Gaska ubio gospodina Agustina po naređenju ili Huane ili Diega. Sara plaća kapetanu Pardu da uhapsi Gasku i zadrži ga u zatvoru. Ipolita otkriva Adalhisi da se Antonio naljutio na nju jer nije htela da spava sa njim, a tražila je i razvod. Huana govori Modesti da Diega boli kuk, ali on ne želi da ide kod doktora. Isabel odlučuje da svedoči protiv Gaske kako bi on priznao da je ubio Viktorijinog muža i brata glavnog inkvizitora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *