Alborada – 73. i 74. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 73. i 74. epizoda

By  | 


Alborada – 73. i 74. epizoda
73. epizoda

Sara pita Andresa da li je promenio odluku zbog novca, a on je uverava da nije. Spreman je da oženi Marinu bez obzira na novac. Huana je iznenađena kada joj Diego otkrije da Luis nije otišao na put, već da ga je Gaska ubio. U strahu od inkvizicije, Mirta kaže Isabel da je samo sledila Esperansina naređenja, a ova joj savetuje da se obrati Sari za pomoć. Diego, Huana, Eloisa i njeni roditelji potpisuju predbračni ugovor i dogovaraju se za datum venčanja. Diego nudi Luisov posao Antoniju, uveravajući ga da se ovaj neće vratiti.
Luis šalje Markosa u palatu po konja i odeću jer je odlučio da se skloni na Kristobalovo imanje.
74. epizoda
Huana priznaje Modesti da je Luisova smrt boli, uprkos svemu ga je volela. Diega ispituje inkvizicija, on laže da nikada nije bio blizak sa Esperansom i da nije imao pojma o Gaskinim zločinima. Isabel pita Ipolitu šta namerava da uradi sada kada je Luis slobodan. Ipolita odgovara da Antonio ne želi da joj odobri razvod i da je razmišljala da pobegne sa Luisom, ali se plaši da će ih Antonio prijaviti inkviziciji. Luis zaključuje da je Diego taj koji ga je pokušao ubio, pošto je Antoniju ponudio njegov posao uveravajući ga da se neće vratiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *