Alborada – 71. i 72. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 71. i 72. epizoda

By  | 

Alborada – 71. i 72. epizoda
71. epizoda

Andres se naljuti na Markosa jer misli da želi da mu preotme Marinu. Huana govori Antoniju da voli malog Rafaela i traži od njega da ubedi Ipolitu da joj dozvoli da ga povremeno posećuje. Viktorija i Kristobal idu u zatvor da razgovaraju sa Gaskom. Kristobal se krije, a Viktorija uspeva da natera Gasku da prizna ubistva. Nedugo zatim, Gaska je prebačen u prostorije inkvizicije. Kada Diego čuje za to, uplaši se i pošalje Modesta da prenese Gaski da će ga osloboditi ako ne spomene njegovo ime.
72. epizoda
Ipolita otkriva Luisu da je Huana tražila dozvolu da povremeno posećuje Rafaela, ali se plaši da će joj ga ponovo oduzeti. Isabel pita Markosa da li mu se sviđa Marina i da li bi je oženio. On joj odgovara da bi, ali Andres je njegov prijatelj, a ona je njegova simpatija. Antonio nudi novac Perli u zamenu za njenu lojalnost. Isabel otkriva Huani da je Sara mrzi jer je tužila njenu porodicu inkviziciji, a ova joj kaže da je to uradila da ih istera iz palate, jer se plašila da će otkriti zamenu dečaka. Andres zaprosi Marinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *