Alborada – 79. i 80. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 79. i 80. epizoda

By  | 


Alborada – 79. i 80. epizoda
79. epizoda

Besni Antonio ošamari Ipolitu nakon što mu ona kaže da očekuje Luisovo drugo dete. Luis se vraća u palatu čime iznenadi Diega i Huanu. Nedugo zatim, Luis posećuje i Antonija i kaže mu da se mora razvesti od Ipolite ako želi da zadrži posao koji mu je Diego ponudio. Antonio odbija da pristane na njegov predlog, i još ga slaže da on i Ipolita očekuju dete. Nakon pregleda, dr Palamira saopšti Huani da je bolesna i da Diego ima sifilis.
80. epizoda
Kristobal posećuje Antonija i savetuje ga da pusti Ipolitu ako je zaista voli. Fransisko pristaje da bude upravnik Andresovog imanja. Na Luisov zahtev, Kristobal upita dr Palamiru od čega Huana boluje, a ovaj odgovara da se bolest ne može izlečiti, već samo ublažiti. Perla priznaje Antoniju da je trudna, ali da će abortirati ako on to želi. Luis stiže u Kamargo gde Isabel otvara grobnicu gospodina Leopolda da utvrdi da li se tamo zaista nalaze kosti Huaninog preminulog deteta. Kada vidi Diega, Moćnica prokomentariše Marini i Viktoriji da on uopšte ne liči na Karlosa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *