Alborada – 89. i 90. epizoda - KRAJ SERIJE!

Alborada / Zora

Alborada – 89. i 90. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 


Alborada – 89. i 90. epizoda – KRAJ SERIJE!
89: Na samrti, Antonio žali što je bio prepreka Ipoliti da bude sa Luisom. Fra Alvaro uspeva da izvuče iz Ipolite bez mučenja da je Rafael njen sin i kaže Luisu da će njena kazna biti javno bičevanje. Isabel savetuje Luisa da ode po kraljevskog guvernera u San Pedro Uilotepeku. Sara posećuje Huanu, koja joj kaže da nije ona izdala porodicu, već Fulhensio, saradnik njenog oca. Perla priznaje Antoniju da je ona kriva za njegovu smrt jer je širila glasine o Ipolitinoj preljubi.
90: Ipolitu odvode na glavni trg u Kuenkasu, gde je očekuje javno bičevanje. Međutim, Kristobal, Felipe, Markos, Hihinio i Sarini ljudi stižu da joj pomognu. Luis dovodi kraljevskog guvernera koji govori fra Alvaru da je Ipoliti oprošteno i da inkvizicija više nema nikakvu vlast. Na samrti, Antonio moli Ipolitu za oproštaj. Huana se pokaje za svoje zločine i traži od Modesta da otruje dve čaše vina, jednu za nju i jednu za Diega. Luis je proglašen za novog grofa od Gevare, a nedugo nakon toga se on i Ipolita venčaju. Radosna Karmela kaže Felipeu da je trudna, a Markos ponudi Perli da joj prizna dete…
KRAJ!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *