Amazonke od 111 do 120 epizode,KRAJ - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 111 do 120 epizode,KRAJ

By  | 

Amazonke od 111 do 120 epizode

Olegario razmišlja , ko bi želelo da ga otruje , pa razgovara sa Zenaido o tome .On mu govori da Malena nije htela da pozove lekara da mu pomogne . Rodrigo potvrđuje da je neko otrovao Olergija .Korina predaje testove krvi Fabioli.Olergiju upozorava Fabiolu da za trovanje ne optuzuje Malenu.Medjutim,Olargio u medjuvremenu polako otkriva Malenine lazi.Macan govori Olergiju da se Sergio i Malena vec dugo poznaju.Olergijo se suocava sa Sergiom,kako bi saznao u kakvim je on odnosima sa Malenom.Korina utvrdjuje pomucu cega je Olergijo trovan.

Olergijo polako slaze kockice,je rse Malena sve vise cudno ponasa.Tokom istrazivanja Aljureivog ubistva otkriva se da Fabiola ima veze sa tim.Fabiola i Alonso beze.Provedu noc zajedno i obecaju jednom drugom da se nikad nece rastati.Olergio i Hose ih pronalaze ali  Fabiola kaze da je otisla svojom voljom i da nije bilo nista na silu.

Amparo uzima pilule za spavanje i ostavlja oprostajno pismo.Na srecu Korina je na vreme pronadje i poziva pomoc.Korina saznaje da je trudna.

Malena i Sergijo uzimaju Fabiolu za taoca.Malena insisatira na njeno ubistvo,ali Sergio to ne zeli.Fabiola uspeva da pobegne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alonso poverava Fabioli svoju proslost.Fabiola je sokirana sto je njen otac ubica.Alonso joj gopvori da je kao dete hteo da ga ucutka jer je on bio jedini svedok masakra.Migel govori Alonsu da je Malena otela Marisol.Malena je odlucna da je ubije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *