Badtameez Dil - 120. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 120. epizoda!

By  | 

Išan želi ići kod Abeera. Abeer se složi, ali veli da se Meher neće složiti. Išan veli da će reći da će biti kod njega sve dok jr Akšat kod njih. Meher se posvađa sa Abeerom, ne da mu da vodi Išana. Išan odbije, govori da kad god ga Akšat grdi, ona ćuti. Abeer je zamoli i ona pristane.
Išan stiže u Abeerovu kuću. Oduševljen je. Zatim ga pita za ženu, Abeer se prisjeti Meher i govori da je razveden. Abeer ode da mu donese hranu dok mali nađe album Meher i Abeera. Pita ga da li mu je on otac. Abeer potvrdi. išan pita zašto ga nije vidio prije, zar mu nije falio? Abeer odgovori da mu njegova mama nije rekla. On i dalje voli njegovu mamu, ali pogriješio je i ona mu ne oprašta. Išan ga grli i plače.
Meher i Akšat pričaju, on je nagovara da se vjenčaju što prije.
Išan pita Abeera da se izvini Meher, oprostiće mu. On govori da je to uradio milion puta i opet će, ne želi da ih izgubi. Akšat pokuša biti blizak sa Meher, ona se naljuti. On pita šta je tu loše, vjereni su. Ali ona i dalje voli Abeera. Išan govori Abeer da će on ubjediti Meher. Padne niz stepenice, Abeer je zabrinut.
Rati ucjenjuje Kubera da otpusti Meher. On joj govori da neće oduzeti sinu ljubav. Rati govori da oni njoj jesu, uništili su joj život. Kuber je šokiran.
Najava: Išan pita Meher da oprosti njegovom ocu. Saznao je ko mu je otac. Abeer dolazi, Meher gleda u njega.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno