Badtameez Dil - 83. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 83. epizoda!

By  | 

Abeer i Meher su intimni zadnji put prije razvoda. Spavaju na krevetu. Abeer joj kaže da je voli. Meher je emotivna. Ujutru, Abeer se budi i zove Meher pitajući je da ne ide na posao. Nalazi poruku od nne gdje mu želi sve najbolje u životu. Kuber dolazi i pita ga da se spremi za sud. Vidi porukicu pa pita da li je to Meher bila prošlu noć. Abeer ne odgovori i ode. Advokat informiše Kubera da je Meher odbila novac. Ovaj razmišlja kako će Abeer htjeti da se pomire, mora nešto učiniti. U sudu, Abeer i Meher su pred sudijom. Meher potpiše papire uz tetkinu podršku. Abeer odugovlači, Kuber daje Meher ček koji su tražile. Abeer se naljuti i potpiše. Sudija prihvati njihov razvod i razvede ih. Oboje ustanu, Abeer ode. Tetka govori da su odbile novac, zar nije znao? Kuber potvrdi, ali on mora da plati. Za sinoć što je Meher došla. Tetka mu kaže da pazi šta priča. Meher mu kaže da ga je zaista smatrala ocem i poštovala. Iscijepa ček i kaže da ne želi. Kraj sjećanja.
Meher misli kako neće biti slaba, Abeer sada mora otići. Pakuje mu stvari i govori da ne može ostati u njenoj kući i životu. On odbija, grli je na silu i siđe dolje na čaj. Govori joj da je i njegova kuća, 1/3 je njegova. Meher govori da će mu vratiti novac u naredna 24 sata. On joj kaže da ide ili će je poljubiti. Tunno se smije. Meher donese kanap i podijeli kuću. On govori da je voli i briga ga za novac, neće opet otići. Kaje sr za svoju grešku prije 8 godina. Sada će sve srediti. Ako ode, povešće Meher sa sobom. Suman je emotivna.
Najava: Suman, Abeer i Tunno igraju igru. Abeer kaže da će otići do Meherinog kupatila. Meher dolazi i pita gdje je on.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno