Badtameez Dil - 84. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 84. epizoda!

By  | 

Tunno govori Suman da će Abeer izgubiti u igri. Bace petaka i smiju se. Abeer ipak pobjedi. Pita za Meher, Suman veli da je izašla negdje. Abeer govori da će onda koristiti njeno kupatilo prije nego se vrati. Meher dolazi i pita gdje je Abeer, Suman odgovori da je u kupatilu. Meher doziva Abeera, on pita da li ima šesto čulo. Ona mu daje 60 lakha i govori da ide iz kuće. Abeer gleda ček. Meher mu govori da uzme novac i ide. Abeer govori da im se odnos opet izgradio u bolnici i neće ga prekinuti. Ona je njegova žena. Siđu dolje, on govori da odlazi iz kuće kada ona krene sa njim. Tetka govori da su razvedeni. Isti je otac. Abeer govori da ih ne stavlja u isti koš. Ona je ta koja je ista kao njegov otac. Uzele su novac za razvod. Tetka veli da je dosta, pokaže mu izvod sa bankr gdje dokazuje da Meher nije uzela novac. Kaže mu kako su obavijestile njegovog oca da ne žele novac. On želi da priča nasamo sa Meher. Ovi odu, Abeer joj se obraća. Ona govori da pusti stvari u prošlosti. On je pita da li se željela razvesti. Ona govori da ga je mnogo voljela i nije željela razvod. Kuber i Taiji su je maltretirali i vratila se. Sada je nastavila dalje. Ne može da zaboravi šta su imali, ali nastavila je dalje. On govori da ne mogu promijeniti prošlost, ali mogu sadašnjost. Meher govori da su različiti, on je nasmijao, ali mnogo više je plakala. To je kao san koji ne može biti stvarnost. Abeer traži šansu, izvinjava se. Meher veli da je nastavila dalje, moli ga da ide. Plače. I. Govori da ne plače, ne može je vidjeti takvu. Neka mu samo odgovori na zadnje pitanje. Ne voli ga, ali brine za njega? Meher ga oslovi. On veli da je dobio odgovor. Abeer odlazi i pozdravi ovo troje. Govori Suman i Tunno da je Meher ljuta, ali on je u njenom srcu. Vratiće se.
Najava: Meher i porodica gledaju Abeera na TV. On govori kako njegov otac Kuber Malhotra nije mogao prihvatiti djevojku iz srednje klase za snahu i prekine sve veze sa njim. Kuber je šokiran.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno