Badtameez Dil - 92. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 92. epizoda!

By  | 

Meher pita Abeera da li želi da kontroliše njen život kao prije 8 godina. Abeer gleda u papire. Meher nastavlja da je htio da ona ide, a sada želi da ostane. Kuber joj je poslao obavještenje da ostane 3 mjeseca ili će je tužiti zbog povrede ugovora. Abeer veli da će pričati sa ocem. Ode i pita ga. Govori da sad Meher misli da ga je on poslao da to uradi. Kuber govori da je on njegov sin i sve što radi, radi za njega. Želi da okaje svoje greške. Dao mu je 3 mjeseca da opet budu zajedno. Učiniće sve da ga usreći, Meher je otišla od njega zbog njega. Njegova je odluka, ako Meher sada ode, neće se više vratiti. Abeer odr do Meher i govori joj da ostane 3 mjeseca. Da li se plaši da će se zaljubiti u njega. Ona negira. On je zadirkuje za Akšata. Kasnije, Meher informiše Akšata da mora ostati na poslu. Satiš predstavlja radnike Kuberu i predstavi Rati. Pomene Nissra, Kuber kašlje i veli da bi razgovarai sa njom. Akšat kaže tetki i Suman. Suman podrži da Meher ostane, dok tetka hoće da zove advokate druge. Ode do Suman koja joj kaže da pita Meher da li voli Akšata. Tetka govori kako je Abeer napustio i kako je podržao Akšat. On će joj opet uništiti život. Suman govori da ga Meher voli i neka prihvati to. Kuber ispituje Rati da li joj je Nisar nešto rekao, zašti je otišao. Ona negira. Akšat i Meher večeraju, Abeer im se pridruži.
Najava: Abeer govori Akšatu koje jelo Meher voli. Akšat veli da su u kineskom restoranu. Abeer govori da naruči iz drugog. Meher govori da želi neko vrijeme nasamo sa Akšatim. Abeer se složi i ode za šank da pije vino.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site