Badtameez Dil - 90. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 90. epizoda!

By  | 

Abeer govori da će napraviti scenu. Meher mu kaže da uživa na zabavi i vodi svoj posao. Potom ode u kuhinju i žali se Suman. Ona joj govori da bi trebala reći Abeeeu da je Akšat njen prijatelj koji je bio uz nju 6 godina i za koga će se udati. Tetka dođe i ona i Suman se raspravljaju gdje Suman brani Abeera, a tetka Akšata. Meher smiruje situaciju. Kasnije, Abeer dolazi do Meher i ona mu kaže da je udata za Akšata. Tetka dovodi Akšata na zabavu dok jr Abeer ljubomoran. Akšat se nasmije, Abeer zamisli da ga je ošamario, ali ipak mu samo pruži ruku u stvarnosti. Akšat je divan prema svima, hvali Meher, šali se sa Satišom, pomaže Suman. Abeeru to sve smeta. Akšat i Meher su bliski i Abeer ludi. Tetka ga dodatno provocira. Govori da ako ima imalo samopoštovanja, otići će. Abeer ode ljutito. Napije se i nazove Suman. Javi se Meher, on ne skonta i priča kako je Akšat previše dobar, da budi oprezni i da čuva Meher. Ona je njegova. Meher mi odbrusi da su razvedeni, ali on je zaspao. Ona se u sebi pomoli da je Abeer pusti.
Najava: Neko donosi Abeeru doručak. Abeer pita Satiša da li je on. On negira. Kuber dolazi i govori da je on. Preuzeo je 51% akcija u kompaniji i novi je šef. Abeer je iznenađen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site