Bahar 121 epizoda 2. deo,Bahar govori Atešu za svoju bolest!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 121 epizoda 2. deo,Bahar govori Atešu za svoju bolest!

By  | 

  • Muge uzima broj od Sećil i zove oca
  • Bahar kaže Atešu da neće da se leči, jer ne želi da abortira

Mehmet govori Rejhan da ne zna ko je i šta u njegovoj kući radi i kaže joj da je tu samo zbog njegove kćerke i zeta.Kaže joj da pripazi na svoje ponašanje jer su danas njegova unuka, zet i kćerka zbog nje mogli da nastradaju.

Sultan i Hulija odlze u kolibu kako bi očistili mesto nesreće.Dokle one čiste, dolazi policija.Policija kaže da je Džemal zadnji put lociran tu i pita ih da li one to prekrivaju dokaze.

Evsun otkazuje porudžbinu od Sećil zbog njenog arogantnog stava.Bahar kaže Atešu da će mu sve ispričati i moli je da joj obeća da neće da se ljuti na nju zbog njene odluke.On joj obeća.Bahar joj traži da nikad ne napušta njihovu decu i govori mu da ona ima očevu bolest.Ateš plače, kaže da odmah moraju početi sa lečenjem.Bahar odbija lečenje i kaže da ako bi se lečila morala bi da abortira, a ona to ne želi.Ateš je moli da još jednom razmisli i da ponovo mogu imati bebu kad ozdravi.Bahar ga moli za podršku i traži od njega da bude uz nju do poslednjeg dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Muge, nakon što je dobila broj od Sećil zove oca.Ona mu govori da proživljava mnogo loše stvari i pita ga da se vrati u Istanbul.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site