Bahar je trudna!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 97 epizoda drugi deo, Bahar je trudna!

By  | 

o-hayat-benim-97Bahar je trudna!

Policajac dolazi u ćeliju i kaže Tajfunu da se spremi jer ide.Bahar pita Ateša da li je rekao ocu da je trudna.Ateš kaže da nije i da je želeo da mu zajedno saopšte tu vest.Tajfun izlazi iz zatvora, Bahar i Ateš ga dovode svojoj kući.Tajfun je neprijatan prema Bahar jer ona nosi prezime Atahan.Bahar mu govori da je trudna i pita ga da li će se i prema svom unučetu tako ophoditi.

Madžid i dalje stoji ispred Sultaninih vrata, sloši mu se.Sultan i Ilijas ga uvode u kuću.Nakon što je ušao u kuću, gladoci vide da se svo vreme pretvarao.Sultan donosi ćebe Madžidu i hranu i kaže mu da neće da ga vidi u svojoj kući sutra kad ustane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar obaveštava Evsun da je trudna.Evsun je srećna.Ateš provodi vreme sa ocem, traži od njega da mu obeća da će od sutra početi sa lečenjem.On ga moli da mu obeća i da će se lepo ophoditi prema Bahar.Tajfun mu obećava.

Bahar obaveštava Mehmeta da će postati deda.Arda odvodi Evsun kako bih je iznenadio, pripremio je za nju novi La Efsun butik.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *