Bela 29. i 30. epizoda!Kalender organizuje takmičenje za novog agu!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 29. i 30. epizoda!Kalender organizuje takmičenje za novog agu!

By  | 

Bela 29. i 30. epizoda!Kalender organizuje takmičenje za novog agu!
29. epizoda
Kalender mora doneti odluku, ali to nije za njega ni malo lako.On traži pomoć od dve najiskrenije osobe,Belu i Kamil.Njegova odluka je šok za sve.Bela je završila poslednju misiju, pomogla je Kalenderu da donese odluku i sada može da ode.Ona planira da sve napusti i otpočne nov život,ali nepoznati gosti menjaju njene planove.Bela planira svoj život nasamo sa Hazarom.Dobri dani koje Bela sanja su veoma blizu.
30. epizoda
Nakon avanture u Antaliji Bozoklarovi se raćaju u konak.Iako nova mlada uvek misli da se otarasila konaka, uvek se u njega vraća.Hazar je jasan da ne želi da ostane u konaku i pod aginstvom Kalindera.Kalinder shvata da ne može zadržatoi sina i snaju, te medju svojim sinovima organizuje takmičenje za novog agu.Gokhan i Kagan imaju priliku da se oprobaju protiv Hazara, jer on ne želi da bude aga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!